imagine articol

Victorie cu PAOK Salonic la Cupa Patras

U-Banca Transilvania a trecut de PAOK Salonic in primul meci al Cupei Patras, scor 85-83 (21-23, 21-15, 22-27, 21-18), dupa un meci condus in prima sa parte de greci, dar controlat de echipa noastra din sfertul al treilea.Marcatorii echipei noastre au fost Barnette 24, Mandache 17, Hargrove 14, Southall 13, Jucan 7, Baciu 6, Medvedj 2, Lalovic 2. A mai jucat: Cuic. De la PAOK, principalul marcator a fost Costas Charalambides, cu 17 puncte. La finalul meciului a avut loc festivitatea de deschidere a turneului, ocazie cu care echipa locala, Apollon Patras si-a prezentat noul sponsor. La finalul festivitatii, jucatorii nostri au facut fotografii si s-au intretinut cu un grup de romani, care au venit sa incurajeze echipa noastra la initiativa consulului onorific al Romaniei la Patra, Mariana Craciun.

Sambata, echipa noastra va intalni pe Koroivos la ora 21, pentru ca duminica adversar sa fie gazdele de la Apollon, cu incepere de la ora 19.30.

Imagini de la partida, dar si de la festivitatea de deschidere si de la sedinta foto cu fanii romani veniti sa ne sustina gasiti in aceasta Galerie FOTO.

Parteneri