imagine articol

Victorie cu Khimik Yuhzne în finala mică de la Kormend

U-Banca Transilvania a câștigat meciul de sâmbătă din cadrul turneului de la Kormend, Ungaria, în compania ucrainienilor de la Khimik Yuhzne.

Meciul a început cu ambele echipe înscriind rapid, pe finalul primei perioade Vaidas Kariniauskas arătându-se foarte inspirat la finalizare. Tot el a fost motorul desprinderii formației noastre, însă diferența nu a crescut niciodată la mai mult de trei posesii.

Odată cu apropierea pauzei, ucrainienii au început să domine sub panou, acolo unde din nou s-a făcut simțită lipsa lui Ousmane Barro, și aceștia au reușit să intre la vestiare cu doar un punct deficit. 

La revenire, ambele echipe au depus mult efort în apărare, astfel că atacurile s-au dus la limită, iar sub presiunea cronometrului ucrainienii s-au arătat mai inspirați. 

Ultima perioadă a început cu multe reușite pentru Khimik, care a pus rapid pe tabelă o diferență consistentă (69-80, min. 37). În doar un minut, tăiem în doup deficitul și, în ciuda timpului de odihnă solicitat de Khimik, reușim să egalăm cu un minut rămas de joc. 

Gestionăm mai bine ultimele faze de joc și reușim să ne adjudecăm un meci ce părea pierdut cu doar cinci minute înainte de final.

U-Banca Transilvania - Khimik Yuhzne 87-85 (27-22, 17-21, 18-21, 25-21)
Marcatori U-Banca Transilvania:
Kariniauskas 19 (2 rec., 3 int., 4 p.d.), Kromah 15 (1 rec., 3 p.d.), Watson 13 (2 rec., 4 int., 3 p.d.), Sakic 12 (8 rec., 4 p.d.), Gray 12 (2 rec., 1 p.d.), Torok 8 (9 rec., 1 int., 1 p.d.), Olah 6 (8 rec.), Kuti 2 (2 rec., 1 p.d.)

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit