imagine articol

Victorie cu Energia

In meciul tur din prima faza a Cupei Romaniei, cu Energia Rovinari, scorul a fost 73-62 (30-28).

Marcatori:

"U" Mobitelco - Krstanovic 21 puncte si 9 recuperari, Lawrence 14, Jocovic 12, Cuic 9, 5 recuperari si 7 pase decisive, Lapuste 6 si 7 recuperari, Silvasan 5 si 5 recuperari, Chetreanu 3, Muntean 3.

Energia - Grifin 20, Apostol 11 si 6 recuperari, Cole 9, Troupe 9, 5 recuperari si 7 pase decisive, Barber 7, Tyner 3, Stroescu 3.

Declaratie Vladan Jocovic: "Orice prim-meci oficial e mai greu. Cred ca am jucat bine in aparare, am primit doar 62 de puncte, dar trebuie sa recunoastem ca am ratat oportunitati bune in atac uneori. Cred ca echipa noastra e mai buna decat Energia Rovinari, dar suntem obligati sa fim atenti la meciul retur. Niciodata nu e usor in deplasare. E alt teren, alti fani, alta atmosfera. Daca vom fi disciplinati, ne vom califica mai departe si cred ca trebuie sa mergem acolo pentru a castiga meciul, nu doar pentru a obtine calificarea, indiferent daca e o victorie sau o infrangere la diferenta care ne-ar permite sa ne calificam".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit