imagine articol

Victorie cu Dinamo

"U" Mobitelco BT Cluj  - Dinamo Bucuresti 113- 68 (31-19, 22-14, 24-16, 36-19)

Marcatori

"U" Mobitelco BT Cluj: Krstanovic 23 (7 recuperari), Lawrence 17 (2 recuperari, 2 pase decisive), Dykes 17 (4 recuperari, 4 pase decisive), Lagrange 15 ( 5 recuperari, 5 pase decisive), Silvasan 13 (5 recuperari, 5 pase decisive), Santa 11 (4 recuperari), Faur 5 (1 recuperare, 2 pase decisive), Jones 4 (4 recuperari), Pop 3 (3 pase decisive), Corpodean 2 (2 recuperari, 3 pase decisive), Chetreanu 1 (1 recuperare, 2 pase decisive), Mihai Paul 2 (3 recuperari, 9 pase decisive).

Dinamo Bucuresti: Badila 15, Sipos 15, Ioan 12, Aktas 9, Parlog 2, Sandu 15.

Mihai Silvasan: "Asteptam de mult momentul acesta, sa joc din nou, am sperat sa se intample inainte de play-off, sa pot juca cateva meciuri. Acest meci cu Dinamo a fost un moment cat se poate de bun sa revin in joc. Cu spatele ma simt foarte bine, nu am probleme, nu ma doare. Din punct de vedere fizic mai am de lucrat, dar sper ca in 2-3 saptamani sa imi revin, daca nu la forma de dinainte de accidentare, atunci la o forma cat mai buna. Urmeaza un meci foarte greu la Sibiu, pe care suntem obligati sa il castigam, dupa care vine play-off-ul. Nu stim inca cu cine vom juca, insa pentru noi este important sa sa imbunatatim jocul".

Marcel Tenter: "A fost un meci mai usor pentru noi, imi pare rau, ne trebuia o partida mai puternica, insa asa stau lucrurie. Am jucat in faza ofensiva bine, in faza defensiva insa unele lucruri nu mi-au placut deloc. Suntem intr-un punct in care avem doi jucatori, pe Silvasan si Chetreanu, aflati in revenire, chiar daca nivelul lor in faza defensiva nu este inca foarte ridicat. Silvasan a jucat bine astazi, surprinzator de bine pentru mine in faza de atac, si-a demonstrat din nou valoarea si a reusit sa inscrie 13 puncte! Ma bucur pentru Silvasan si pentru Paul Chetreanu ca au revenit pe teren. Ne gandim la meciul cu Sibiul, este o partida foarte importanta pentru noi. Mergem la Sibiu sa castigam. Nu ne facem calcule pentru play-off, pentru ca sunt prea multe necunoscute. Eu cred ca trebuie sa ne gandim doar la calitatea jocului nostru. Daca jucam bine, indiferent cu cine jucam, vom trece de ei".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit