imagine articol

Victorie cu CSU Atlassib Sibiu și în meciul al doilea

U-Banca Transilvania a învins și în cel de-al doilea joc al seriei cu CSU Atlassib Sibiu, din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Naționale.

Meciul a fost mai echilibrat în prima jumătate decât jocul 1 al seriei, ambele echipe adjudecându-și câte un sfert, 21-19, respectiv 12-15, astfel că la pauza mare oaspeții aveau un ușor avantaj pe tabelă (33-34).

Sfertul al treilea nu a mai fost ”al suspinelor” pentru echipa noastră, care a ținut ritmul alert până la final (scor 18-10). Chiar dacă oaspeții au revenit în final și chiar au avut șansa egalării, U-Banca Transilvania a avut grijă de fiecare posesie, în ciuda unei apărări om la om pe tot terenul pusă în scenă de sibieni și a învins (72-67), ducând scorul seriei la 2-0.

Sala Sporturilor ”Horia Demian” a fost din nou arhiplină, iar galeria și spectatorii au făcut o atmosferă de senzație!

CASETA TEHNICĂ:

Thumbnail

De la Sibiu au punctat pe tabelă Lalovic 25 (5 rec.), Popa-Calotă 15, Hardy 12 (8 rec., 7 int.), Mijajlovic 10, Gilbert 3, Paul 2.

MARCEL ȚENTER, antrenor principal:

Thumbnail

”A fost foarte greu, oboseala și-a spus cuvântul, am avut 29 de pase greșite, ceea ce ne-a influențat jocul într-un mod negativ. Dacă reușim să corectăm acest lucru, probabil că viața noastră ar fi fost mai ușoară. Aceasta este preocuparea noastră pentru următorul joc, să nu primim puncte ușoare din recuperări și din pase greșite, sunt lucrurile esențiale. Mergem la Sibiu să câștigăm, noi abordăm la victorie orice joc!”

Seria se mută la Sibiu, meciul numărul 3 urmând să se dispute luni, 25 aprilie, cu începere de la ora 19.45. Meciul al 4-lea, în cazul în care fi nevoie, va avea loc tot la Sibiu, miercuri, 27 aprilie.

FOTO DE LA MECI:

Fotografii noștri, Melinda Nagy și Manases Sandor au participat la meciul 2 al seriei de Playoff cu CSU Atlassib Sibiu și au surprins în imagini victoria băieților noștri.

Parteneri