imagine articol

Victorie cu CS Otopeni

U-Mobitelco-CS Otopeni 79-77 (43-44)

Marcatori:
U-Mobitelco - Gibson 22 puncte, Osby 12, Henry 11, Silvasan 8, Cuic 8, Chetreanu 7, Rich 5, Lapuste 4, Szijarto 2.

CS Otopeni - Popovic 24, Byerson 21, Capusan 12, Blidaru 10, Medvedj 5, Santana 3, Belanovic 2.

Declaratii conferinta de presa

Miodrag Perisic, CS Otopeni: "A fost un meci greu si pentru noi, dar si pentru Cluj. L-am pregatit bine, dar cu trei jucatori accidentati, din care unul titular - Obradovic - a fost dificil sa emitem pretentii in final. Am facut tot ce era posibil, dar am jucat foarte slab in sfertul patru. Fundasul Medvedj a fost penalizat devreme cu patru greseli personale si tot ritmul nostru de joc a avut de suferit. S-au facut si greseli catastrofale in jocul nostru in cateva randuri. Publicul de la Cluj a fost frumos, ca totdeauna!"

Tab Baldwin: "Nu exista indoiala ca Otopeni a pregatit foarte bine acest meci. Dupa o prima repriza mai slaba, am facut cateva schimbari in jocul nostru si trebuie sa multumesc pentru victoria de azi intregii banci a echipei. Rich, Chetreanu si Silvasan au jucat extraordinar. In sfertul patru, apararea a mers cum trebuie, am primit doar 12 puncte, de aceea am castigat. Acum, baietii au mai multa incredere, echipa se maturizeaza si invata tot timpul".

Foto: Dragos Ludusan

MULTUMIRI FANILOR PENTRU SPECTACOL SI INCURAJARI!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit