imagine articol

Victorie cu BC CSU Sibiu, la Cheile Grădiștei

U-Banca Transilvania a depășit BC CSU Sibiu vineri, 1 septembrie, în cel de-al doilea amical al cantonamentului de la Cheile Grădiștei.

Băieții lui Mihai Silvășan au controlat jocul, chiar dacă din lot au lipsit în continuare jucătorii angrenați cu echipa națională a României la EuroBasket 2017, respectiv Rolland Torok, Kuti Nandor și Alexandru Olah. De asemenea, Justin Gray a absentat, el nereușind să ajungă în România până la această oră, din cauza dezastrului provocat de uragan în Houston. 

De asemenea, sibienii au avut absențe în lot, respectiv Radu Paliciuc la lotul național, Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe și Wilhelm Brosser la Universiadă și Chris Cooper. 

U-Banca Transilvania - BC CSU Sibiu 93-82 (27-23, 23-24, 24-17, 19-18)
Marcatori U-Banca Transilvania:
Kromah 27, Sakic 21, Calnicenco 14, Watson 12,  Barro 10, Kariniauskas 9. Au mai jucat Berculescu, Mureșan, Vida și Abu Teir.

U-Banca Transilvania se va întoarce mâine la Cluj-Napoca și, după două zile libere, va continua pregătirea pe plan local. 

În 7-8 septembrie va participa la un turneu amical organizat de BC Mureș (VEZI DETALII AICI).

Pregătirea va continua la Cluj-Napoca, urmând ca în 15-16 septembrie, U-Banca Transilvania să se deplaseze la Körmend, în Ungaria, pentru un alt turneu amical, la care vor participa gazdele de la Egis Körmend, slovenii de la Olimpija Ljubljana și ucrainienii de la BC Khimik Youzhne.

Înaintea debutului în noul sezon competițional, ce va avea loc în 24 septembrie, U-Banca Transilvania va disputa pe teren propriu un amical cu BC Mureș, cel mai probabil în data de 18 septembrie.

În 24-26 septembrie, U-Banca Transilvania va disputa primele meciuri oficiale din noul sezon, în turul secund al calificărilor Basketball Champions League, adversară fiind una dintre echipele Bosna Sarajevo (Bosnia) sau Ludwigsburg (Germania).

Parteneri