imagine articol

Victorie clara in primul meci

"U" Mobitelco a invins de o maniera categorica in primul meci al play-off-ului Diviziei A la baschet masculin pe BC Mures, scor 84-60 (28-9, 17-17, 14-16, 25-18).

La finalul meciului, Kyndall Dykes, aproape de primul sau double-double, s-a declarat incantat de inceputul play-off-ului: "Ma simt excelent, e primul meci din play-off pentru mine in Europa si la Cluj fanii au fost grozavi! Sincer, chiar am dat trei aruncari de trei puncte in meciul asta?!?! Daca imi merg aruncarile de la distanta, totul e super. Le multumesc fanilor si sper sa vina langa noi la toate meciurile din play-off, care este o sarbatoare a baschetului". 

Marcel Tenter, tehnicianul lui "U" Mobitelco, a apreciat la randul sau meciul bun al elevilor sai: "A fost un meci pe care l-am controlat de la un capat la altul, e bine ca am castigat categoric, dar nu trebuie sa uitam ca sunt cinci meciuri programate si maine sigur va fi un meci mai greu. Apreciez faptul ca am rulat tot lotul, dar asta nu s-a simtit in joc, nu am cazut, baietii au ramas la acelasi nivel si in aparare, si in atac".

Departea cealalta, antrenorul oaspetilor, Audrius Prakuraitis s-a declarat nemultumit de jocul elevilor sai: "Am jucat foarte, foarte slab astazi, si in aparare, dar si la aruncarile de la distanta. Vom incerca sa remediem din greseli la meciul de maine."

JuJuan Cooley, conducatorul de joc muresean, vrea o victorie maine: "Am jucat foarte slab astazi, mai ales in aparare, nu ne-a iesit nimic. Sper ca maine sa castigam meciul".

Marcatori

"U" Mobitelco: Krstanovic 14 (11 recuperari), Dykes 12 (9 recuperari), Cuic 12, Medvedj 9 (7 recuperari), Lapuste si Silvasan cate 8, Chetreanu 5, Thomson 4, Bercean, Santa si Mocanu cate 2.BC Mures: Cooley 15, Peciukas 11, Pociukonis 10, Tomic 8, Melnic, Masiulis si Pora cate 4, Jakab si Vlaicu cate 2.

Parteneri