imagine articol

U Mobitelco invinge Muresul cu 79-66

"U" Mobitelco - BC Mures 79-66 (20-16, 11-22, 28-16, 20-13).

Pentru "U" au marcat Roberts 22 (8 recuperari), Gibson 13, Krstanovic 12, Silvasan 9, Osby 8 (7 recuperari),  Szijarto si Cuic, cate 5, Milacic 3, Lapuste 2 (8 recuperari).

De la oaspeti s-au remarcat Cooley, cu 20 de puncte si 5 pase decisive, Pociukonis si Wingate, cu cate 13 puncte.

Terrence Roberts, MVP-ul meciului: "A fost un meci care m-a bucurat, pentru ca am venit de pe banca si am reusit sa aduc echipei impulsul pozitiv de care avea nevoie. Nu conteaza cum decide antrenorul sa intru pe teren, ci conteaza sa ajut echipa. Sunt fericit, e o victorie importanta pe teren propriu. Fanii au fost extraordinari. Sper ca de acum inainte acesta sa fie Terrence Roberts de care echipa are nevoie, prin jocul pe care l-am aratat azi".

Mircea Cristescu: "Azi ne-am facut singuri viata grea, mai ales la capitolul procentaje. Se pare insa ca avem puterea sa revenim si sa castigam un meci de acest fel. Roberts a facut un cadou frumos publicului, dar si tuturor fetelor din sala, oferind un martisor special prin jocul sau. Despre eliminarea lui Gibson nu vreau sa comentez prea mult, a fost cam fortata, dar regulamentara, pentru ca se pedepseste si incitarea la violenta. In meciul urmator va putea juca, la Otopeni, pentru ca nu i s-a ridicat carnetul de joc, am discutat cu el si a inteles unde a gresit. A fost o imbranceala de fapt si nu avem prevederi in Regulamentul de Ordine Interioara pentru astfel de cazuri, pentru a fi amendat. Am avut si un musafir mai special, LeVar Seals, pe care l-am tratat cu respectul cuvenit. A venit la meci, vrea, nu vrea, sufletul lui e aici, dar sunt convins ca daca va putea, ne va bate in meciul direct. E jucator profesionist".

Parteneri