imagine articol

U-Mobitelco-Dinamo, 90-67

Trupa lui Tab Baldwin si-a lut revansa in fata fanilor, dupa meciul mai putin reusit din FIBA Eurochallenge. U-Mobitelco a invins in aceasta seara Dinamo Bucuresti, cu 90-67 (18-21, 21-13, 25-14, 26-19).
Marcatori:
U-Mobitelco - Osby 19, 13 recuperari, 3 pase decisve, 2 interceptii, 2 capace, Kinsella 15 si 6 recuperari, Gibson 14 si 5 pase decisive, Henry 12 si 4 recuperari, Szijarto 7, Lapuste 6 si 5 recuperari, Silvasan 6, Cuic 6 si 5 recuperari, Popa 2, Majstrovich 2 si 6 recuperari, Chetreanu 1.
Dinamo - Reaves 15 si 3 pase, Paul 14, V. Mocanu 7 si 7 recuperari, Vranjic 6, Caraiani 6, Fometescu 5 si 4 pase, Markovic 5, Popa 3, I. Mocanu 2, Macaveiu 2, Pavlovski 2 si 5 recuperari.
Declaratii:
Valetin Pogonaru, antrenor Dinamo: "Felicit echipa din Cluj pentru joc si victorie, este o echipa puternica, asa cum stiam. Totdeauna am avut meciuri grele la Cluj. Am o stima deosebita pentru antrenor. Despre echipa mea, sunt dezamagit, mai avem de lucrat la mentalitate. Au fost momente multe cand am lasat garda jos, cu o aparare lejera, iar scorul a luat proportii. Ma ingrijoreaza faptul ca echipa din Cluj a avut atat de multe recuperari ofensive, capitol la care ne-a si dat peste cap. Consider ca pentru inceputul de campionat e o diferenta reala, dar normal n-ar fi trebuit sa ajunga la 15 puncte. Este prematur sa vorbim de favorite la titlu, dar cred ca Clujul este una dintre ele. Pentru clasarea pe locurile 1-8 va fi o lupta extraordinara, ca niciodata pana acum".
Tab Baldwin: "Felicit Dinamo pentru felul in care a luptat. Felicit si fanii nostri, care ne-au incantat cu cantece astazi. Din pacate, nu le-am auzit la meciul cu EWE Oldenburg, dar a fost extraordinar sa le aud acum. M-am simtit acasa! Am inceput jocul fara a sti prea multe despre Dinamo, iar prima repriza nu a fost reusita. Dupa pauza, jocul nostru a avut profunzime si energie, profitand si de oboseala de la Dinamo. Am avut disciplina in teren, iar jocul pivotilor a fost foarte bun la recuperare. Aceasta a fost cheia jocului".
Bambale Osby (foto): "A fost extraordinar! Ma bucur enorm ca am castigat si nu la unul sau doua puncte. Mi-a placut cum a cantat publicul, imi venea sa dansez la final!!! Nu stiu daca fanii m-au adoptat, dar sper sa fie asa!"

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit