imagine articol

U-Mobitelco-CSU Ploiesti, 77-81 (41-46)

Marcatori:
U-Mobitelco - Lapuste 19 puncte, Cuic 12, Szijarto 12, Silvasan 9, Osby 9, Gibson 8, Henry 5, Rich 2, Chetreanu 1.
CSU Ploiesti - Hargrove 26, Cepulis 21, Burlacu 9, Griffith 8, Carutasu 5, Curtis 5, Osmokrovic 4, Wheeler 3.

Declaratii:
Mircea Cristescu: "N-am stiut sa administram finalul inteligent. Au fost greseli si din partea jucatorilor experimentati, dar le multumesc baietilor pentru felul in care au luptat. Meciul de azi l-a scos din minti si pe antrenorul Tab Baldwin, iar rezultatul ne-a intristat pe toti. Doua greseli capitale ale noastre au facut cadou victoria adversarei. A fost un meci mai bun decat ce a jucat echipa noastra in ultima perioada, am reusit sa tinem sala in picioare, a fost lupta, dar a costat lipsa de experienta. Nu comentez arbitrajul, au fost greseli in ambele parti. Sincer, nu ma asteptam la inceputul sezonului ca Ploiesti ne va invinge in trei meciuri oficiale intr-un interval asa de scurt".
Flavius Lapuste: "E foarte dureroasa infrangerea de azi, nu conteaza ca am dat cele mai multe puncte, as fi preferat sa dau 0 puncte, dar sa castigam. S-a vazut ca avem potential, dar inca nu suntem echipa. In aceasta seara ar fi trebuit sa castigam. Ar fi fost razbunare dupa ce ne batusera de doua ori in acest sezon. Deja sunt trei infrangeri in fata lor, trebuie sa-i respectam pentru asta si sa avem incredere ca ne vom putea razbuna cu adevarat la finalul sezonului".

Tab Baldwin: "Ploiesti este fara indoiala echipa de top a ligii. Am facut un joc mai bun fata de primele doua partide contra lor. Deocamdata, nu putem mai mult decat atat. Cred ca Steve Rich va fi un jucator folositor pentru echipa. El nu cunoaste deloc sistemul nostru de joc, la care oricum mai avem foarte mult de lucru". (Telesport)

Vladimir Arnautovic, antrenor CSU Ploiesti: "Clujul a jucat foarte bine, mai bine decat in partidele directe precedente. Ei au jucat fara pivotii Glintic si Kinsella si in aceste conditii s-au autodepasit. A fost o partida cu mai multe rasturnari de siuatie, frumos. Cred ca publicul nu s-a plictisit la aceasta partida. Echipa noastra vrea locul 1, pentru noi nu exista locul 2. Obiectivul la Ploiesti este tot timpul cupa si campionatul. Nu conteaza cine e adversar.
Avem nevoie de jucatori, dar nu pot sa vorbesc acum despre asta. Analizam si avem in vedere anumiti jucatori, dar nu pot dezvalui mai mult". (Telesport)

Foto: Dragos Ludusan

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit