imagine articol

U-Banca Transilvania și FC Universitatea Cluj se alătură proiectului Săptămâna Europeană a Sportului

U-Banca Transilvania împreună cu FC Universitatea Cluj vor lua parte la cea de-a 9-a ediție a Săptămânii Europene a Sportului, campanie desfășurată cu scopul de a promova un stil de viață activ și sănătos.

Săptămâna Europeană a Sportului este o inițiativă care aparține Comisiei Europene și se derulează sub campania #BeActive. Timp de o săptămână, în perioada 23-30 septembrie, la nivel național au loc diverse activități sportive, la care este invitat publicul larg. Totodată, evenimentele sunt promovate cu ajutorul sportivilor profesioniști.

Astfel, baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania și fotbaliștii de la FC Universitatea Cluj-Napoca vor fi prezenți marți 26 septembrie 2023, la Baza Sportivă „La Terenuri”, din cartierul Mănăștur. Ne vom da întâlnire cu toți iubitorii sportului începând cu ora 18:00.

Săptămâna Europeană a Sportului se desfășoară sub coordonarea Agenției Naționale pentru Sport, iar la ediția din 2022 au luat parte peste 100.000 de români. 

Anul acesta ANS se va concentra pe trei piloni: Implicare - atragerea a tot mai mulţi oameni către sport şi către un stil de viaţă sănătos; Incluziune - spargerea barierelor din calea participării la sport; Inovaţie - aducerea creativităţii în sport, spre beneficiul societăţii şi al planetei noastre.

La Cluj-Napoca, Baza Sportivă „La terenuri” și Baza Sportivă Gheorgheni vor deveni Sate sportive, cu spații dedicate publicului de toate vârstele pentru mișcare în aer liber. De asemenea, evenimente vor avea loc și în incinta școlilor clujene.

Vă așteptăm alături de noi! Haide "U"!

HAIDE "U"
1

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA Invest