imagine articol

U-Banca Transilvania se va deplasa în Bosnia și Herțegovina pentru un nou turneu de verificare

După ce a disputat primele trei meciuri amicale în Serbia, formația noastră va pleca în Bosnia și Herțegovina. Acolo, U-Banca Transilvania va juca alte trei meciuri de verificare, în perioada 2-5 septembrie. 

Inițial, campioana României trebuia să dea piept cu Avtodor Saratov (Rusia), Igokea Aleksandrovac (Bosnia și Herțegovina) și KK Mornar Bar (Muntenegru). Rușii nu se vor putea prezenta la turneu, astfel că organizatorii au găsit o altă formație. Este vorba de Borac Banja Luka, echipă tot din Bosnia și Herțegovina. 

Igokea Aleksandrovac, câștigătoarea Cupei Bosniei în stagiunea precedentă, va fi prima noastră adversară. Confruntarea este programată joi, 2 septembrie. 

Ulterior, vineri, 3 septembrie, U-Banca Transilvania va da piept cu Mornar Bar, vicecampioana Muntenegrului. Mornar Bar a participat în 2019 și la League of the 4, turneu organizat la BTarena de către clubul nostru, în parteneriat cu Sports Festival. 

U-Banca Transilvania va încheia participarea la turneu duminică, 5 septembrie. Adversară va fi Borac Banja Luka, formație care a ajuns în Play-Off-ul campionatului din Bosnia și Herțegovina.

Toate încleștările se vor desfășura în sala Laktaši din Aleksandrovac. 

Jucătorii noștri se vor întoarce în țară luni, 6 septembrie.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele Calimani