imagine articol

U-Banca Transilvania, reprezentată la All Star Game 2022

A fost spectacol miercuri seara, la Oradea. Noua sală polivalentă din oraș a găzduit meciul stelelor baschetului românesc. Reprezentativa Nordului s-a duelat cu formația Sudului, partida terminându-se la scorul de 125-122.

La All Star Game 2022 au participat antrenorul Mihai Silvășan, alături de jucătorii Patrick Richard, Elijah Stewart, Karel Guzman, Dustin Hogue și Luca Colceag. Evenimentul a demarat cu U23 Skills Challenge, unde cei mai talentați tineri jucători au concurat în probleme de îndemânare. Luca Colceag a ajuns în finala concursului, fiind depășit de Luca Tohătan de la BC CSU Sibiu.

De asemenea, Patrick Richard a luat parte la concursul de trei puncte, unde Patrick Richard și Stephen Holt au disputat finala. Baschetbalistul de la CSM CSU Oradea a și câștigat, din moment ce a marcat 29 de puncte. 

Înaintea ultimului sfert a avut loc mult așteptatul concurs de slam-dunk, iar Elijah Stewart și Karel Guzman au participat la rândul lor. În cele din urmă, Garlon Green a oferit cele mai atractive slam-dunk-uri.

După All Star Game-ul de la Oradea, baschetbaliștii noștri vor pleca la Timișoara. 

HAIDE "U"
10

Parteneri