imagine articol

U-Banca Transilvania primește vizita celor de la SC CSM Timișoara

U-Banca Transilvania revine în campionat și va da piept duminică, 7 noiembrie, cu SC CSM Timișoara, într-un joc din etapa cu numărul VII. Confruntarea se va desfășura la BTarena, cu începere de la ora 17:20, în direct pe Digi Sport și Look Sport. Din păcate, accesul spectatorilor nu va fi permis la această confruntare.

Jucătorii noștri au revenit joi seara în țară și au continuat pregătirea pentru un nou meci. Echipa lui Mihai Silvășan a suferit prima înfrângere a sezonului, după ce a înfruntat-o pe Hapoel Holon în Basketball Champions League. Israelienii ne-au depășit cu scorul de 78-68, astfel că Richard și compania încearcă să construiască un nou șir de rezultate pozitive.

U-Banca Transilvania a înregistrat cinci victorii din tot atâtea posibile în Liga Națională și se află pe locul patru în clasamentul la zi. Din acest punct de vedere, trebuie evidențiat faptul că formația campioană a României are un meci mai puțin disputat față de ocupantele pozițiilor superioare. Ultima dată, în campionat, alb-negrii au învins-o pe CSM Târgu Jiu cu 85-70. 

La Cluj-Napoca vine așadar SC CSM Timișoara, echipă clasată pe locul 9. Bănățenii se mândresc cu patru victorii consecutive. Mai exact, elevii lui Dragan Petricevic și-au respectat blazonul în duelurile cu CSM Ploiești, CSM Târgu Jiu, CSM Focșani și Dinamo. Timișoara a cedat o singură partidă, atunci când a fost învinsă la mare luptă de FC Argeș Pitești. În lotul Timișoarei s-a impus rapid fundașul Darrion Strong, care s-a remarcat cu medii de 17.8 puncte. De asemenea, la capitolul noutăți pot fi amintiți Aleksandar Vlahovic și Ivan Lilov. Totodată, Timișoara i-a păstrat în lot pe Alexandru Olah, Nikola Gajic sau Milos Komatina.

U-Banca Transilvania pornește cu prima șansă în fața timișorenilor, luând în calcul inclusiv faptul că ultimele șase confruntări directe au fost adjudecate de către clujeni.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Mă aștept să fie un meci greu. Jucăm împotriva unei echipe în formă. Au câștigat ultimele patru meciuri și se descurcă bine în deplasare. În ultimul meci au făcut instrucție cu echipa din Ploiești. Cred că vor veni motivați la Cluj-Napoca și va fi un meci disputat. Pentru noi este important să ne revenim după înfrângerea din Israel, să jucăm un baschet mai de calitate din punct de vedere ofensiv și să executăm planul nostru tactic. Sunt convins că vom avea șanse să marcăm dacă vom respecta acest lucru. Nu va fi ușor pentru că venim după o înfrângere. Nu este ușor niciodată să joci un meci după o înfrângere. Trebuie să ne revenim din punct de vedere mental, să jucăm bine și să abordăm meciul la victorie. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor Tailor