imagine articol

U-Banca Transilvania pregătește la Mediaș debutul în grupele Basketball Champions League

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania vor pleca sâmbătă dimineața la Mediaș, pentru a continua pregătirile în vederea debutului în grupele Basketball Champions League. BTarena, Sala Sporturilor Horia Demian şi Sala Gheorghe Roman din Parcul Sportiv Iuliu Haţieganu nu sunt disponibile. În plus, celelalte săli din judeţ nu întrunesc condiţiile necesare desfăşurării unui antrenament pentru o formaţie de seniori.  

Astfel, echipa lui Mihai Silvășan va sta până duminică la Mediaș. Ulterior, clujenii vor debuta marți în grupele Basketball Champions League, cu ocazia încleștării împotriva turcilor de la Darüşşafaka Basketbol. Meciul se va desfășura la BTarena cu începere de la ora 19:30. Potrivit celor mai recente reglementări decise de Guvern, la partidă vor avea acces doar spectatorii vaccinați, în limita a 50% din capacitatea sălii.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Următoarea țintă este Darüşşafaka, echipă pe care o întâlnim marți. Ne dorim să câștigăm și să facem o figură frumoasă. Vom pleca două zile la Mediaș să ne antrenăm, din păcate. Îmi este și rușine să spun că în acest oraș nu există o sală bună în care să ne antrenăm. Toate sunt ocupate cu diferite evenimente mai importante decât meciurile și antrenamentele noastre. Asta este, trecem peste orice fel de greutăți. Trebuie să avem liniște, să ne antrenăm bine și sunt convins că vom face o figură frumoasă. Vineri seara va ajunge la echipă și Will Cherry, noul conducător de joc. Va efectua patru antrenamente cu noi până la jocul din Champions League. Sper să îl avem și pe Dustin Hogue disponibil marți seara. Avându-i pe cei doi în lot, cred că șanse există. Acum rămâne să demonstrăm ce putem pe teren.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit