imagine articol

U-Banca Transilvania pierde finala, după două overtime-uri!

U-Banca Transilvania a cedat, după două reprize suplimentare, finala turneului internațional Cluj City Cup 2015, în fața bucureștenlor de la Steaua CSM Eximbank.

Scorul final a fost 87-85 pentru Steaua, pe sferturi 18-15, 18-16, 9-15, 19-18, 11-11, 12-10).

STEAUA:

Marinovic 21, Cooper 17, Amis 16, Nicoară 12, Rasic 9, Ikovlev 8, Drăgușin și Szijarto câte 2.

U-BANCA TRANSILVANIA:

Hargrove 19 (7 rec., 3 p.d., 1 int.), Adamovic 16 (5 rec., 9 p.d., 2 int.), Dykes 14 (9 rec., 1 p.d., 1 int., 1 capac), Zigeranovic 14 (4 rec., 1 p.d., 1 int.), Baciu 9 (7 rec.), Jucan 6 (4 rec., 1 int.), Kalnichenko 4 (5 rec., 1 int.), Torok 2 (1 rec., 1 int.), Jawara 1 (2 rec., 1 int.).

IVAN ZIGERANOVIC:

Thumbnail

”A fost foarte greu, un meci de pregătire în care am dat maxim să câștigăm acest turneu, dar a fost foarte dificil. Suntem puțin obosiți, dar asta nu este o scuză. Noi am dat tot posibilul să câștigăm, dar nu s-a intamplat, eu am ratat o aruncare liberă care, probabil, ne putea aduce victoria... Probabil cele două echipe se vor întâlni, sper, în finala campionatului, așa că nu putea fi un meci foarte amical. Am jucat un meci foarte dificil, am jucat sută la sută din potențial! Așa facem de câte ori intrăm în teren, dar ne lipsește un jucător care vine mâine-poimâine și sper ca în câteva zile să ne pregătim foarte bine pentru începutul de sezon”.

MARCEL ȚENTER:

Thumbnail

”Așa sunt meciurile de pregătire și e bine că a fost așa! Îmi pare rău că am pierdut meciul, din păcate am resimțit accidentările lui Kuti, astăzi s-a accidentat Kalnichenko, dar nu foarte grav și nu am vrut să riscăm o accidentare mai gravă. Am făcut față ritmului de joc, dar am ratat niște aruncări libere în momentele cruciale ale jocului, dar asta este. Cred că sunt două echipe care se vor bate la campionat, e bine că avem în competiție astfel de echipe, care joacă un baschet adevărat de care nu putem decât să ne bucurăm. A fost un turneu foarte folositor, dar și obositor, însă este normal să fie așa. Acum intrăm în linie dreaptă, mai sunt câteva zile până la Cupa României, așa că trebuie să reducem puțin din intensitate, să le dăm prospețime jucătorilor. Kuti are o fractură și probabil că va trebui operat, însă nu va sta mai mult de o lună, din informațiile preliminare. Kalnichenko este deocamdată sub control, va sta două-trei zile”.

Parteneri