imagine articol

U-Banca Transilvania o învinge pe Igokea în primul meci al Memorialului Antonio Alexe

U-Banca Transilvania a debutat cu dreptul în cadrul Memorialului Antonio Alexe și va juca sâmbătă finala competiției. Baschetbaliștii noștri au învins-o la mare luptă pe Igokea Aleksandrovac cu scorul de 87-85.

 

Cu ocazia acestui meci, l-am reîntâlnit pe Bryce Jones, care s-a transferat în vară la gruparea din Bosnia și Herțegovina. Confruntarea a fost una echilibrată, astfel că la finalul primului sfert, tabela indica 23-23. Apoi, Igokea a reușit, grație prestației lui Jones, să intre la cabine sub adăpostul a patru lungimi, 45-41. 

 

Partida s-a derulat tot sub semnul echilibrului, iar Hervey, Simpson și Guzman au alimentat ofensiva noastră. Am izbutit inclusiv un parțial de 9-0, care ne-a desprins la 73-65. Imediat, Igokea a răspuns tot cu un run de 9-0, combatantele mergând cap la cap până în ultimele secunde. Trupa lui Mihai Silvășan a gestionat mai bine ultimele secunde și a izbutit un rezultat pozitiv. Pe parcursul meciului, Karel Guzman și Adam Mokoka au suferit accidentări. Vom reveni cu informații despre situația medicală a celor doi baschetbaliști.

 

Iată cifrele jucătorilor noștri din acest meci:

 

Karel Guzman – 29:13 minute de joc, 14 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții, 2 capace.

Kevin Hervey – 25:12 minute de joc, 23 de puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și un capac.

Zavier Simpson – 24:25 minute de joc, 16 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări.

Mareks Mejeris – 18:43 minute de joc, 4 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă.

Sasu Salin – 27:00 minute de joc, 8 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări, 2 intercepții.

Zach Hankins – 21:43 minute de joc, 10 puncte (5/5 din acțiune), 3 recuperări și o pasă decisivă.

Deshawn Stephens – 18:17 minute de joc, 2 puncte, 4 recuperări și un capac.

Mihai Măciucă – 13:01 minute de joc, o recuperare și o intercepție.

Adam Mokoka – 22:26 minute de joc, 10 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție.

 

Așadar, U-Banca Transilvania va disputa sâmbătă, de la ora 19:30, finala Memorialului Antonio Alexe. Ne vom afla adversara după partida dintre CSM CSU Oradea și Slask Wroclaw.

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

A fost un meci extrem de intens. A fost primul joc cu adevărat tare pe care l-am avut. Partea bună este că am câștigat o partidă în care am evoluat prost, având 21 de mingi pierdute. Până la urmă, cred că de aceea contează meciurile amicale, pentru a ne îmbunătăți evoluția.

 

Kevin Hervey, jucător U-Banca Transilvania

 

Din păcate, s-au accidentat Karel și Adam. Sper să își revină cât mai repede cu putință și să nu lipsească de pe teren. A fost un meci greu, pe care nu l-am gestionat prea bine în unele momente. Am reușit să găsim o modalitate să câștigăm, îmi place că am jucat în viteză și cred că ne-am descurcat bine și în apărare. Obiectivul meu este să am evoluții consistente și să îmi ajut cât mai mult echipa. 

HAIDE "U"
0

Parteneri