imagine articol

U-Banca Transilvania o înfruntă acasă pe CSM Târgu Jiu

Meciurile din Liga Națională se reiau în acest sfârșit de săptămână, după ce s-au încheiat partidele pe care le-au disputat echipele naționale. Formația noastră primește vineri, 18 noiembrie, vizita celor de la CSM Târgu Jiu, într-un joc din etapa cu numărul VI.

 

Întâlnirea se va desfășura la BTarena cu începere de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de FRB TV. De asemenea, biletele pot fi achiziționate printr-un click AICI.

 

Jucătorii noștri se află pe locul doi în Grupa A, fiind la egalitate de puncte cu Rapid București. Ambele grupări au înregistrat câte patru rezultate pozitive. De partea cealaltă, CSM Târgu Jiu are parte de un start modest de campionat, în care nu a cunoscut gustul succesului.

 

Cu alte cuvinte, echipa din Orașul lui Brâncuși a pierdut cu Rapid București, CSM VSK Miercurea Ciuc și ultima dată cu CSM Petrolul Ploiești, scor 92-86. Parcursul slab i-a determinat pe oficialii oltenilor să facă modificări, astfel că Porter Troupe a fost numit antrenor principal. Personalitate emblematică a clubului, americanul este antrenor-jucător. 

 

De asemenea, CSM Târgu Jiu a transferat un jucător din Grecia, și anume Thomas Cottas. Pivotul va debuta oficial în Liga Națională cu ocazia meciului de la Cluj-Napoca. Și U-Banca Transilvania a mutat pe piața transferurilor, aducându-l pe Nemanja Gordićnimeni altul decât cel mai bun marcator din istoria Ligii Adriatice. Pe de altă parte, clubul nostru s-a despărțit de Jordan Taylor. 

 

După etapa de vineri, campionii României se vor pregăti pentru duelul din 7Days EuroCup cu Brescia.

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

Reluăm Liga Națională, ne așteaptă un meci acasă împotriva echipei din Târgu Jiu. Suntem favoriți, însă noi ne dorim să jucăm un baschet de calitate și să evoluăm din nou împreună. Așteptam acest lucru. În această perioadă nu am avut șansa să ne antrenăm cu toții, din cauza meciurilor internaționale. Ultimii doi jucători vor sosi în această seară la antrenamente, deci cred că vom fi bucuroși să putem juca din nou împreună. Suntem motivați să reîncepem Liga Națională și EuroCup. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA Invest