imagine articol

U-Banca Transilvania, în vizită la fabrica Bosch de la Jucu

Echipa noastră de seniori a fost invitată de conducerea fabricii Robert Bosch de la Jucu, unul dintre partenerii fideli ai clubului nostru, pentru o vizită la facilitatea deținută de concernul german la Cluj. 

Sebastian Goeser, Production Manager Bosch Multimarket, Marian Pruna, Production Manager Bosch DGS, Alex Thuma, HR și Oana Nica, Departament Marketing au primit echipa noastră și le-au prezentat istoricul și produsele companiei, proiectele și strategiile de dezvoltare, după care s-a vizitat linia de fabricație. Aici, sportivii și staff-ul U-Banca Transilvania au văzut pe viu ciclurile de fabricație, standardele de producție și facilitățile fabricii.

Ulterior, antrenorul principal al echipei noastre, Mihai Silvășan și căpitanul Aleksandar Rasic au vorbit în fața studenților cuprinși în sistemul de învățămând Dual School al companiei germane. Cei doi au abordat tematica lucrului în echipă, atât din punct de vedere teoretic, cât și cu exemple practice din viața echipei.  

Vizita s-a încheiat cu o ședință de autografe.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit