imagine articol

U-Banca Transilvania, a doua finalistă a Cluj City Cup

Echipa noastră de seniori s-a impus la limită în jocul cu Metalac Valjevo, din cadrul turneului amical internațional Cluj City Cup 2015. Scorul a fost 69-65 (15-19, 14-22, 16-10, 24-14).

Jocul a avut două jumătăți diferite - în prima parte, la cârma jocului s-a aflat formația sârbă, aceasta impresionând prin viteza.

La ieșirea de la vestiare, băieții lui Marcel Țenter au fost mult mai motivați, oaspeții având probleme cu faulturile pe finalul de joc.

MARCATORI:

U-Banca Transilvania: Dykes 18 (7 rec., 2 p.d., 2 int.), Adamovic 13 (4 rec., 5 p.d., 2 int.), Jawara 12 (3 rec., 3 int.), Kalnichenko 9 (2 rec., 1 p.d., 2 int.), Hargrove 6 (4 rec., 2 p.d., 4 int.), Jucan 4 (1 rec., 1 int.), Torok 3 (3 rec., 1 int., 1 capac), Kuti 2 (1 int., 3 p.d.), Zigeranovic 2 (4 rec., 1 int.), Baciu (1 rec., 1 int., 1 capac).

Metalac: Malesevic 22, Pot 10, Gabric 10, Campara 7, Kutlesic 5, Babovic 3, Josilo 3, Majstorovic 3, Jankovic 2.

KYNDALL DYKES:

Thumbnail

”A fost un meci greu, un joc de luptă, plin de emoție. Pentru mine, acest meci a fost încărcat de emoții, mai ales în sfertul al patrulea, când și publicul ne-a ajutat mult. Am simțit că m-am întors acasă, a fost o supra-motivație pentru mine. Am reușit să câștigăm, ceea ce e un plus. A fost un joc special pentru mine”.

MARCEL ȚENTER

Thumbnail

"A fost un meci foarte greu, mă așteptam să fie greu din punct de vedere fizic, venim după o perioadă de 5 meciuri grele și în mod evident oboseala s-a resimțit la nivelul intensității, dorinței de a juca în apărare. Până la urmă am reușit să câștigăm. Pentru acest moment este foarte important să omogenizăm echipa, să jucăm cât mai bine, din păcate noi astăzi nu am jucat baschetul nostru, am întâlnit o echipă foarte agresivă".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit