imagine articol

Tricouri polo pentru fani!

Fanii echipei noastre au acum posibilitatea de a achizitiona tricouri polo "Baschet a la Cluj" albe, prin comanda online si livrare la domiciliu!Acesta este primul produs dedicat fanilor, insa vor fi multe altele pe parcursul perioadei urmatoare. Asadar, cine doreste un tricou polo alb casual, cu logo-ul echipei de seniori pe piept si inscriptionarea "Baschet a la Cluj" pe spate la pretul de 50 de lei (tva inclus), poate face comanda online si va primi coletul la adresa dorita din Cluj-Napoca, cu plata la primire si fara taxe suplimentare de expeditie!Conditii de cumparare:

  • comenzile se fac exclusiv online la adresa de e-mail office@u-mobitelco.ro si trebuie sa contina nume complet, adresa completa, numar de telefon de contact si detaliile comenzii - numar de bucati si marimi (vezi tabelul de marimi de mai jos).
  • comenzile au livrarea inclusa in pret doar pentru zona Cluj-Napoca (Cluj-Napoca, Floresti, Dezmir, Sannicoara, Apahida, Baciu, Feleacu, Gilau) si aceasta se va face in 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru alte locatii, se va achita pretul curierului in plus la fiecare comanda (10-20 de lei, in functie de distanta de livrare - in tara).
  • coletul va contine, pe langa tricourile comandate, factura emisa de partenerul nostru ATOMO, producatorul promotionalelor U-Mobitelco, iar chitanta va va fi eliberata de catre curier.

In cazul in care produsele au defecte de fabricatie, acestea pot fi returnate in termen de 10 zile.

Tabel de marimi:

XS

Inaltime: 59

Latime: 43

S

Inaltime: 63

Latime: 46

M

Inaltime: 71

Latime: 51

L

Inaltime: 73

Latime: 58

XL

Inaltime: 75

Latime: 61

XXL

Inaltime: 80

Latime: 65

NOTA: Inaltimea s-a masurat de la mijlocul umarului pana la baza, iar Latimea de la o cusatura laterala la cealalta. Dimensiunile pot varia usor.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice CS U-Mobitelco si partenerul sau SC ATOMO RO SRL au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.Scopul colectării datelor este onorarea comenzilor.Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare onorarii comenzilor facute de dvs. Refuzul dvs. determină imposibilitatea onorarii comenzilor.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: CS U-Mobitelco si partenerul sau, SC ATOMO RO SRL.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail office@u-mobitelco.ro sau office@atomo.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit