imagine articol

Török a părăsit lotul național, Calnicenco accidentat

U-Banca Transilvania va disputa astăzi un meci amical în compania maghiarilor de la Naturtex SZTE Szedeák Szeged, însă staff-ul tehnic al echipei noastre are serioase bătăi de cap în legătură cu alinierea unei echipe competitive. 

Pe lângă jucătorii selecționați la echipele naționale ale României (Giordan Watson și Kuti Nandor), Croației (Zeljko Sakic) și Sloveniei (Miha Lapornik), problemele de efectiv sunt amplificate de o accidentare a lui Andrei Calnicenco. Acesta a suferit o pareză facială, este în recuperare, dar mai are nevoie de câteva zile până când va fi apt de joc. 

Pe de altă parte, unul dintre jucătorii chemați la echipa națională, Rolland Török a părăsit lotul, în urma unei accidentări. El a suferit o lumbalgie (dureri la spate) la antrenamentele lotului național și, pentru a nu se risca o accidentare mai gravă, s-a decis trecerea lui pe fizioterapie.

Nici staff-ul tehnic nu va fi complet, antrenorul principal Mihai Silvășan, kinetoterapeutul Adrian Resteman și maseurul Csaba Mott fiind în Croația pentru meciul cu România de astăzi. 

Meciul U-Banca Transilvania - Naturtex SZTE Szedeák Szeged va avea loc vineri, cu începere de la ora 18.30, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, intrarea fiind liberă. 

Așadar, U-Banca Transilvania va avea la dispoziție un lot restrâns, format din Camil Berculescu, Andrei Mureșan, Aleksandar Rasic, Lasan Kromah, Anders Teir, David Vida, Ousmane Barro și Adomas Drungilas.

Parteneri