imagine articol

Suspansul continua!

Baietii nostri au cedat meciul trei din aceasta seara, la Tg. Mures, dupa un sfert patru slab, in opozitie cu jocul pozitiv din primele trei runde. Scorul a fost 75-71 (43-35), pentru mureseni, iar la general devine 2-1, prelungind suspansul calificarii in semifinale.

Marcatori

BC Mures - Peciukas 23 puncte, Cooley 18 si 10 pase decisive, Pociukonis 13, Masiulis 11 si 7 rec, Tomic 4 si 5 rec, Jakab 4.  "U" Mobitelco Cluj -  Cuic 18 puncte, 13 rec si 7 pase, Krstanovic 14 si 10 rec, Medvedj 10, Lapuste 10 si 4 rec, Dykes 9 si 4 rec, Silvasan 8 si 7 rec, Thomson 2 si 5 rec.

Declaratie

Mircea Cristescu: "S-a vazut ca am venit sa castigam, o buna parte din meci, mai ales primele doua reprize jocul a mers foarte bine. In sfertul trei, am avut raportul faulturilor 7-1, nu ne-am mai putut apara cum trebuie, muresenii au aruncat mai liberi si s-au apropiat incet. Au castigat pana la urma, un meci pe care trebuia sa-l castigam noi si sa ne facem viata mai usoara".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit