imagine articol

Stefan Birčević se va regăsi în lotul nostru și în sezonul viitor

U-Banca Transilvania păstrează în lot unul dintre cei mai valoroși jucători din campionatul nostru. Stefan Birčević a ales să continue alături de campioana României.

Stefan Birčević are 31 de ani și evoluează pe poziția de extremă de forță sau pivot. El măsoară 2.11 metri și sosește la U-Banca Transilvania din Turcia, de la formația Bursaspor. De-a lungul carierei, Stefan a mai jucat la Estudiantes Madrid, Partizan Belgrad sau Banvit. 

În ultimul sezon din Basketball Champions League, sârbul a înregistrat statistici de 9.9 puncte, 4.5 recuperări și 1.7 pase decisive. De asemenea, sportivul de 2.11 metri a impresionat adesea și în Liga Națională. Drept urmare, Stefan s-a evidențiat cu medii de 11.5 puncte, 4.3 recuperări și 1.4 pase decisive, cu un indice al eficienței de 13.4. 

Până la ora actuală, Patrick Richard, Andrija Stipanović și Nandor Kuti și-au prelungit la rândul lor contractele cu U-Banca Transilvania. 

Stefan Birčević, jucător U-Banca Transilvania 

Sunt bucuros că voi continua să joc la Cluj-Napoca, după un sezon grozav pentru noi. Vom da totul pentru a reuși din nou rezultate mărețe. În sezonul viitor vom fi în EuroCup, o competiție importantă. Vom avea 9 meciuri pe teren propriu și sunt convins că vom avea o sală plină. Acela este cel mai frumos sentiment posibil. Haide U!

HAIDE "U"
10

Parteneri