imagine articol

Solicitări acces media la Cupa României

Update 07.03

 

Solicitările de acces pentru Finala CRBM 2020-2021 se pot face utilizând link-ul personalizat primit pe adresa de e-mail folosită anterior în platforma de acreditări. 

În acest sens vă rugăm să verificați inclusiv folderele Spam și Junk. 

 

Termenul limită pentru solicitarea accesului este 08.03, ora 10:00, iar notificările de aprobare vor fi transmise în 08.03, ora 12:00

 

Solicitările NOI de acreditare pentru meciul Finalei se pot face folosind Formularul de Înregistrare.

 

Pentru orice alte întrebări ne puteți contacta la adresa media@u-bt.ro

 

Update 06.03

 

Solicitările de acces pentru meciurile semifinalelor din cadrul Final 8 CRBM se pot face utilizând link-ul personalizat primit pe adresa de e-mail folosită anterior în platforma de acreditări. 

În acest sens vă rugăm să verificați inclusiv folderele Spam și Junk. 

 

Termenul limită pentru solicitarea accesului este 07.03, ora 10:00, iar notificările de aprobare vor fi transmise în 07.03, ora 12:00

 

Pentru orice alte întrebări ne puteți contacta la adresa media@u-bt.ro

 

 

Știrea inițială:

Clubul U-BT Cluj-Napoca eliberează acreditări de presă valabile pentru sezonul 2020-2021, pentru toate meciurile în care este angrenată echipa de seniori și clubul nostru are calitatea de organizator.

Datorită situației epidemiologice actuale și a prevederilor legale, accesul reprezentanților mass-media la meciurile echipei U-Banca Transilvania este limitat la un număr de 10 persoane (maxim una pentru fiecare publicație) pentru meciurile care se desfășoară în BTarena. 

Reprezentanții media care au solicitat acreditări de presa și pentru Turneele organizate anterior la Cluj-Napoca (și au deja acreditarea fizică), vor folosi în mod obligatoriu pentru solicitarea accesului la meciurile din cadrul FINAL 8 CRM, link-ul specific primit pe adresa de e-mail (verificați inclusiv folderul spam/junk).

Formularul de aplicare se va utiliza doar pentru solicitarea de acreditări noi pentru FINAL 8 CRM și sezonul 2020-2021.

Accesul la FINAL 8 | Cupa României la Baschet Masculin | 6 - 9 martie:
Solicitările de acreditare se fac completând Formularul de înregistrare până miercuri, 03.03.2021, ora 12:00.
În funcție de solicitările făcute, clubul U-BT va aproba accesul pentru fiecare meci în parte.

Notificările de aprobare vor fi transmise joi, 04.03.2021.

După finalizarea ultimului meci al sferturilor de finală (sâmbătă seara), reprezentații media vor primi un nou e-mail prin care vor putea solicita accesul pentru fiecare meci în parte din cadrul semifinalelor. 

După finalizarea meciurilor din cadrul semifinalelor, reprezentanții media vor primi un nou e-mail prin care vor putea solicita accesul pentru meciul Finalei CRM 2020-2021. 

Info: În procesul de aprobare, se va ține de cont de (1) numărul reprezentanților media ai echipelor angrenate în meci și (2) reflectarea activității baschetbalistice în respectiva publicație pe parcursul sezoanelor anterioare.

Conform Protocolului Medical emis de Federația Română de Baschet, pentru accesul în sală reprezentanții mass-media sunt obligați să se supună triajului epidemiologic și observațional și se obligă să respecte normele sanitare și de igienă. De asemenea, fotografii nu vor avea acces în zona 1, respectiv zona terenului de joc.

Toate informațiile privind drepturile și obligațiile persoanelor acreditate precum și despre ridicare acreditărilor vor fi transmise în răspunsul solicitărilor aprobate.

Pentru orice alte solicitări sau informații ne puteți contacta pe adresa media@u-bt.ro.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit