imagine articol

Solicitari acces media FINALA LNBM

Clubul U-BT Cluj-Napoca eliberează acreditări de presă valabile pentru sezonul 2020-2021, pentru toate meciurile în care este angrenată echipa de seniori și clubul nostru are calitatea de organizator.

Datorită situației epidemiologice actuale și a prevederilor legale, accesul reprezentanților mass-media la meciurile echipei U-Banca Transilvania este limitat la un număr de 10 persoane (maxim una pentru fiecare publicație) pentru meciurile care se desfășoară în BTarena. 

Reprezentanții media care au solicitat acreditări de presa și pentru Turneele organizate anterior la Cluj-Napoca (și au deja acreditarea fizică), vor folosi în mod obligatoriu pentru solicitarea accesului la meciurile din cadrul FINALEI LNBM, link-ul specific primit pe adresa de e-mail (verificați inclusiv folderul spam/junk).

Formularul de aplicare se va utiliza doar pentru solicitarea de acreditări noi pentru FINALA LNBM și sezonul 2020-2021.

Accesul la FINALA LNBM | 09, 11 iunie 2021 și 20 iunie 2021 (dacă va fi cazul)

  • Solicitările de acreditare se fac completând Formularul de înregistrare până marți, 08.06.2021, ora 12:00.
  • În funcție de solicitările făcute, clubul U-BT va aproba accesul pentru fiecare meci în parte.

    Notificările de aprobare vor fi transmise marți, 08.06.2021.

Info: În procesul de aprobare, se va ține de cont de (1) numărul reprezentanților media ai echipelor angrenate în meci și (2) reflectarea activității baschetbalistice în respectiva publicație pe parcursul sezoanelor anterioare.

Având în vedere legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la meci pot asista următoarele categorii de persoane:

A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; documente necesare la intrare în sala: adeverința de vaccinare (pe hârtie sau pe telefon) și un act de identitate; 

B. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului; documente necesare la intrare în sala: adeverință care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate;

C. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; documente necesare la intrare în sala: testul care confirmă infectarea cu virusul SARS-CoV-2 sau adeverința de vindecat și un act de identitate; 

D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului; documente necesare la intrare în sala: adeverința care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate. Testele achiziționate din farmacie nu sunt valabile. 

Clubul U-Banca Transilvania va organiza un centru de testare rapidă lângă BTarea, pe Aleea Stadionului lângă restaurantul 4Champions. Testarea este GRATUITĂ pentru reprezentanții media acceptați. Program: miercuri și vineri de la 12.00 la 18.30.

Toate informațiile privind procesul de Acreditare pot fi accesate AICI

Pentru orice alte solicitări sau informații ne puteți contacta pe adresa media@u-bt.ro.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit