imagine articol

Silvășan și Rasic, înainte de meciul decisiv cu Steaua

U-Banca Transilvania va primi miercuri vizita Stelei CSM EximBank București, într-un meci decisiv pentru calificarea în finala Ligii Naționale. Scorul seriei semifinale este 2-2, fiecare dintre echipe câștigând pe terenul propriu, astfel că duelul de miercuri se anunță unul de foc. 

Antrenorul principal al echipei noastre, Mihai Silvășan, alături de jucătorul Aleksandar Rasic, au prefațat meciul de miercuri în declarații transmise live pe facebook (CLICK AICI pentru video integral). Redăm mai jos o parte din declarațiile celor doi.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Urmează meciul decisiv cu Steaua, iar întotdeauna un meci decisiv provoacă emoții, o stare de spirit mai specială, nivelul adrenalinei este întotdeauna ridicat. Ca în orice meci decisiv, se poate întâmpla orice. Eu sper și am încredere în echipa mea că este pregătită pentru un asemenea moment, am muncit foarte mult întreg sezonul competițional să ajungem în acest moment al sezonului, să avem șansa de a ne califica în finală. Avem, zic eu, un mare avantaj că jucăm pe teren propriu, cred că o să conteze, așteptăm publicul întru-un număr cât mai mare la sală, să ne susțină. Deja am văzut niște mesaje de încurajare pe facebook, țin să le mulțumesc celor care și-au răpit din timpul propriu să ne ureze baftă și să ne arate că sunt alături de noi, le mulțumim încă o dată, sper că ne vom ridica la nivelul așteptărilor lor!”

ALEKSANDAR RAŠIČ, jucător U-Banca Transilvania:

”Așa cum se știe, avem în față un meci foarte important, este 2-2 în seria semifinală și va fi foarte greu, dar va fi interesant! Îi invit pe toți fanii să vină să ne ajute, înseamnă enorm pentru noi, am luptat întreg sezonul ca să avem acest avantaj al terenului propriu, înseamnă foarte mult pentru noi să jucăm pe teren propriu!”

Meciul 5 al seriei semifinale cu Steaua CSM EximBank va avea loc miercuri, 30 mai, cu începere de la ora 19.30, la Sala Polivalentă, fiind televizat de postul Digisport și în direct la Radio Cluj. Detalii despre bilete AICI.

Parteneri