imagine articol

Silva si Chetreanu raman la U-Mobitelco

Capitanul echipei noastre, Mihai Silvasan, si Paul Chetreanu, si-au prelungit contractele pe urmatorii doi ani, aratandu-se incantati de varianta ramanerii acasa.

Mihai Silvasan: "M-am inteles cu conducerea pe urmatorii doi ani si sunt foarte fericit ca raman acasa, ca mi se ofera ce am dorit, dar si sansa de a oferi tot ce pot echipei. Am asteptari foarte mari de la sezonul urmator, personal nu am renuntat la lupta pentru titlu si am incredere ca putem face acest pas. Am mai fost contactat si de alte echipe din tara, dar nu m-am gandit sa plec. Sper ca fanii nostri sa fie alaturi de noi ca si pana acum. Stim ca i-am dezamagit sezonul trecut, dar repet, personal sper o revansa", a declarat Silva pentru site.
Paul Chetreanu: "Intelegerea cu U-Mobitelco este pentru urmatoarele doua sezoane, am semnat deja contracatul si sunt bucuros ca raman acasa, la echipa mea de suflet. Au mai existat contacte din alte parti, dar Clujul a fost totdeauna prima mea optiune. Imi place si conceptul echipei noastre de viitor, cu incercarea de a aduce sau pastra jucatori loiali Clujului. Imi doresc mult ca fanii sa fie alaturi de noi si in continuare".

Mircea Cristescu: "Am mai spus ca Mihai Silvasan si Paul Chetreanu vor fi doi dintre pilonii pe care vom construi echipa din sezonul viitor. Au aratat de-a lungul timpului nu doar valoarea lor, ci si faptul ca sunt loiali Clujului si au caracter. Sunt sigur ca se vor intelege extraordinar cu Krstanovic si Cuic. Personal, acum le doresc sa le prinda cat mai bine pregatirea pentru participarea la Campionatul Mondial Universitar, din Serbia, unde sa aiba sansa sa-si demonstreze valoarea si pe plan international".

BAFTA BAIETI!

Foto: Prosport

Parteneri