imagine articol

Se pot achiziționa bilete online pentru meciul cu Phoenix!

Întrucât meciul de sâmbăta trecută, cu Energia Târgu Jiu, s-a disputat cu casa de bilete închisă, tichetele epuizându-se cu 30 de minute înainte de startul jocului, îi rugăm pe toți spectatorii care doresc să vină la meciul cu Phoenix Galați să își achiziționeze bilete din timp, ori de pe platforma online biletmaster.ro (CLICK AICI), ori de la casele de bilete, al căror program de funcționare îl vom anunța din timp. Ne pare rău că mai multe sute de spectatori nu au putut să intre, însă, din motive de securitate, nu se pot vinde mai multe bilete decât capacitatea sălii!

Biletele online pentru meciul U-Banca Transilvania - Phoenix Galați se pot deja achiziţiona de pe site-ul biletmaster.ro.  Vă reamintim faptul că meciul se dispută în Sala Sporturilor "Horia Demian", sâmbătă, 6 februarie, de la ora 19.00. Partida nu este televizată.

Având în vedere faptul că locurile sunt limitate, vă recomandăm să achiziţionaţi din timp biletele de pe platforma online.

Tichetele se pot achiziţiona cu loc, în partea de sus a Sălii Sporturilor "Horia Demian", partea de jos fiind rezervată abonaţilor.

Abonaţii vor ocupa locurile din partea de jos în funcţie de preferinţă sau de ordinea sosirii la sală.

Vă mulţumim pentru susţinere şi vă aşteptăm la meci!

Parteneri