imagine articol

Schimbare de format în Basketball Champions League

U-Banca Transilvania va reprezenta România în Basketball Champions League. Gruparea noastră își propune să ajungă în grupele competiției care a suferit însă modificări, în contextul pandemiei de Covid 19. Mai exact, numeroase formații înscrise vor întâmpina dificultăți din punct de vedere al călătoriilor în diverse țări, așa că organizatorii BCL au decis să schimbe formatul calificărilor.

Drept urmare, se vor organiza turnee de calificare, în sistemul de Final Four. U-Banca Transilvania o va înfrunta în continuare pe Igokea Aleksandrovac, iar dacă va trece mai departe își va măsura forțele cu învingătoarea dintre Sporting Lisabona și Fribourg Olympic.

Meciurile de la Final Four vor avea loc într-un singur loc, orașul gazdă urmând a fi anunțat pe data de 21 august. În total vor fi patru turnee de calificare, câștigătoarea fiecărei întreceri adjudecându-și implicit un loc în sezonul regulat al Basketball Champions League.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit