imagine articol

S-au intors acasa

Echipa noastra va ajunge in cursul acestei nopti la Cluj, dupa cantonamentul de 10 zile efectuat in Serbia. „A fost o perioadă solicitantă pentru jucători, cu multe antrenamente fizice, combinate si cu antrenamente de sala, dar la care au răspuns cu totii excelent. Suntem multumiti de munca noastra. Am pus incet bazele apararii, dar si unele aspecte tactice. Probleme serioase de sanatate nu am avut in lot, cu exceptia lui John Mocanu, care acuza dureri la un genunchi si va fi diagnosticat acasa. Bercean si Foalea s-au racit in ultimele doua zile de cantonament, dar asta a fost tot la capitolul probleme de sanatate.
Am testat doi pivoţi – sârbul Slobodan Agoc şi muntenegreanul Vladan Jocovic –, iar cu ultimul vom demara negocierile pentru un contract pe viitorul sezon, fiind multumiti de testele sustinute. Jucatorii vor avea liber pana vineri, cand ne vom reuni din nou, dar primul antrenament al zilei va fi intr-o sala mai mica, cea mare fiind ocupata. Pregatirea va continua cu doua antrenamente pe zi, iar sambata vom avea meciul cu CSM Oradea, de la ora 17.00”, a declarat antrenorul Marcel Tenter la putin timp dupa intrarea in tara.
Tehnicianul echipei noastre a mai anuntat ca la turneul international de la Cuj, intre 8-10 septembrie, vor mai participa formatiile Dombovar KC (Ungaria), Vujic Metalac Valjevo (Serbia) şi CSM Oradea. De remarcat faptul ca echipa din Ungaria este cea la care a jucat actualul presedinte executiv Mircea Cristescu, inaintea revenirii la Cluj din 1996, cand a castigat titlul national cu Universitatea.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit