imagine articol

S-a tras cortina!

Seara de sambata a fost una speciala, atat pentru echipa, cat si pentru fanii care au fost alaturi de jucatori, celebrand impreuna sezonul abia incheiat. S-a jucat baschet, impreuna cu cativa dintre jucatorii de la tineret, s-a facut show prin concursurile de aruncari de la 3 puncte si de slam-dunk, s-au parodiat antrenori (Meda a fost de departe cel mai bun) si a fost multa distractie. Reusitele tuturor jucatorilor, dar si antrenorilor - pentru ca si ei au intrat pe teren - au fost aplaudate la scena deschisa, printre exclamatii de apreciere, dar si zambete. Finalul a fost emotionant, cu o poza de grup imensa, in care nu doar jucatorii au fost actorii principali, ci si fanii, copiii, toti cei care au fost alaturi in acest sezon. S-a intonat la unison "Slava tie studentie!", iar lacrimile au mijit in ochii tuturor pentru o secunda.

Peste toate s-a tras cortina, cu regretul ca finalul de sezon a fost unul de argint, dar si cu multumirea ca echipa a luptat cinstit si barbateste pana la capat. "U" Mobitelco multumeste fanilor sai si spera ca noul sezon sa ne gaseasca pe toti impreuna, pe aceeasi baricada, cu acelasi gand de a fi cei mai buni.

Vacanta frumoasa tuturor!

Galeria foto prezinta momentele emotionante de sambata seara. Enjoy!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit