imagine articol

România învinge Luxemburg în primul meci din Pre-Calificările EuroBasket 2025

Ștefan Grasu și Luca Colceag au obținut o victorie alături de naționala României în prima partidă din Pre-Calificările EuroBasket 2025. Reprezentativa noastră s-a impus în duelul cu Luxemburg de duminică seara, scor 73-70. Partida a putut fi urmărită în direct pe contul de Youtube al FIBA.

Luxemburg ne-a luat tare din primul minut și a condus pe tabela de marcaj cu scorul de 8-0. Apoi, adversarii au avut 14 puncte avantaj, 16-2. Tricolorii și-au revenit în special în actul secund și s-au apropiat la o posesie, 23-25. Ulterior, la pauză, România a intrat la cabine sub adăpostul a patru lungimi, 40-44. În partea a doua s-a mers cap la cap, dar ai noștri au gestionat mai bine situația pentru a debuta cu un succes în această fază a întrecerii.

Dintre jucătorii de la U-Banca Transilvania, doar Ștefan Grasu a fost utilizat timp de un minut, fără să se remarce din punct de vedere statistic.

Luca Colceag și Ștefan Grasu se vor întoarce în curând la Cluj-Napoca și vor relua pregătirea alături U-Banca Transilvania. 

În altă ordine de idei, în această noapte îi ținem pumnii lui Karel Guzman, odată cu meciul pe care Cuba îl va desfășura în fața Statelor Unite ale Americii. Fluierul de start se va da la ora 00:30.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit