imagine articol

Regina Maria devine partenerul nostru de sănătate

Din grijă autentică pentru oameni, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria și Kinetic Sport & Medicine se alătură partenerilor U-Banca Transilvania!

Sub valoarea comună a respectului, clubul nostru va beneficia de servicii medicale de înaltă calitate și de profesionalismul unui personal medical de elită, în baza unui parteneriat care pune sănătatea, performanța și excelența pe primul loc.

Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria este o companie românească privată, furnizoare de servicii medicale, unul dintre liderii în asistență medicală la standarde premium și singura rețea privată de sănătate din România care deține trei spitale acreditate internațional.

În ultima perioadă, poate mai mult ca oricând, ne-a fost reconfirmat faptul că sănătatea trebuie să fie întotdeauna pe primul plan. În baza noului parteneriat, jucătorii echipei U-Banca Transilvania își vor putea canaliza toată energia către terenul de joc și înalta performanță, în timp ce starea lor de bine va fi atent monitorizată și gestionată la cele mai înalte standarde de experții medicali din cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria. 

Totodată, Kinetic Sport & Medicine va asigura serviciile de kinetoterapie si fizioterapie pentru jucătorii clubului. Oferind o gamă variată de servicii de recuperare sportivă și medicală, Kinetic Sport & Medicine este cea mai modernă clinică de kinetoterapie și fizioterapie din sistemul privat de sănătate din România.

În această perioadă de incertitudine și un sezon baschetbalistic cu multe provocări, continuăm cu încredere, împreună, drumul către performanță!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit