imagine articol

Programul casei de bilete pentru meciul cu Energia Târgu Jiu

Biletele pentru meciul cu Energia Târgu Jiu se vor pune în vânzare la casa de bilete a Sălii Sporturilor "HORIA DEMIAN", în ziua meciului, sâmbătă, 30 ianuarie, în intervalul orar 12.00 - 18.00.  Preţul unui bilet este de 10 lei. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Pentru a evita aglomeraţia la casa de bilete vă recomandăm să cumpăraţi din timp bilete sau să le achiziţionaţi online, de pe site-ul Biletmaster.ro.

IMPORTANT: Spectatorii care îşi vor achiziţiona bilet de la casa de bilete nu îşi vor putea alege locul în sala! Biletele vor avea loc imprimat pe ele, însă spectatorii nu vor putea să îşi aleagă poziţia în sală. Am luat această decizie pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia la casa de biletele. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm în număr cât mai mare la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Cum se face accesul în ”Horia Demian”

Pentru a evita neplăcerile provocate de mutarea pentru următoarele meciuri în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, venim în întâmpinarea spectatorilor noştri cu câteva informaţii despre modalitatea de acces.

Accesul la aceste meciuri se va face doar pe bază de bilet sau abonament, cu excepția copiilor mai mici de trei ani, care au acces gratuit.

Abonaţii (inclusiv cei din categoriile Guest, VIP şi Presă) vor intra pe uşa de acces nr. 5 (dinspre bazinul de înot), care va fi marcată corespunzător. Toţi abonaţii vor ocupa loc în sectoarele de jos ale tribunelor, respectiv tribuna A-jos și B-jos. Abonamentele speciale de tip Guest şi VIP vor ocupa sectorul central al tribunei A-jos, respectiv tribuna VIP.

IMPORTANT: Abonaţii nu au locurile rezervate, aceştia vor ocupa orice loc liber doresc în sectoarele în care au acces!

Spectatorii care au bilet vor intra pe uşile de acces 1, 2, 3 şi 4, marcate corespunzător. La intrare, biletele vor fi verificate cu cititoare de coduri de bare, după care spectatorii se vor îndrepta spre sectoarele de sus ale tribunelor, respectiv tribuna A-sus şi B-sus. Biletele au imprimat pe ele locul, aşadar spectatorii cu bilet vor trebui să se aşeze pe locul achiziţionat!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit