imagine articol

Program precompetițional: Reunirea, în 10 august

U-Banca Transilvania se reunește pentru pregătirea noului sezon competițional, eveniment ce va avea loc în 10 august, la Cluj-Napoca. Baschetbaliștii noștri vor avea un program de antrenamente pe plan local până în 20 august, dată la care începe cantonamentul montan de la Cheile Grădiștei.

U-Banca Transilvania va petrece pe munte două săptămâni, până în 2 septembrie, iar spre finalul cantonamentului vor avea loc și primele jocuri amicale, cu BCM U Pitești (30 august) și BC CSU Sibiu (1 septembrie).

După două zile libere echipa se va reuni la Cluj-Napoca, iar în 7-8 septembrie va participa la un turneu amical organizat de BC Mureș, unde, pe lângă echipa noastră și cea a gazdelor, vor mai evolua BCM U Pitești și una dintre echipele Falco Szombathely sau BC Timba Timișoara.

Pregătirea va continua la Cluj-Napoca, urmând ca în 15-16 septembrie, U-Banca Transilvania să se deplaseze la Körmend, în Ungaria, pentru un alt turneu amical, la care vor participa gazdele de la Egis Körmend, slovenii de la Olimpija Ljubljana și ucrainienii de la BC Khimik Youzhne.

Înaintea debutului în noul sezon competițional, ce va avea loc în 24 septembrie, U-Banca Transilvania va disputa pe teren propriu un amical cu BC Mureș, cel mai probabil în data de 18 septembrie.

În 24-26 septembrie, U-Banca Transilvania va disputa primele meciuri oficiale din noul sezon, în turul secund al calificărilor Basketball Champions League, adversară fiind una dintre echipele Bosna Sarajevo (Bosnia) sau Ludwigsburg (Germania).

Parteneri