imagine articol

În fața primului meci cu spectatori, după o pauză de un an și trei luni

U-Banca Transilvania are sâmbătă, 5 iunie 2021, un meci deosebit de important în Liga Națională. Formația noastră dispută partida decisivă a semifinalei cu CSO Voluntari. Practic, cine se impune pe parchetul din BTarena va ajunge în ultimul act al întrecerii, acolo unde CSM CSU Oradea este deja calificată.

Va fi primul meci cu spectatori pentru gruparea noastră, după o pauză de mai bine de un an. Cu alte cuvinte, ultima dată când fanii au fost în tribune la BTarena s-a întâmplat la confruntarea cu CSM CSU Oradea, din 7 martie 2021. Acum sala va fi ocupată la o capacitate de 25%, iar informații despre acces și bilete se găsesc AICI.

Revenind la încleștarea dintre U-Banca Transilvania și CSU Voluntari, seria este la egalitate, 2-2. Ambele formații și-au apărat propriul teren. Jucătorii noștri au câștigat acasă cu 88-83, respectiv 89-67. Ulterior, CSO Voluntari ne-a învins în sala Gabriela Szabo cu 100-95 și 81-80. Trecând în revistă ultimul meci, cel mai bun marcator al studenților a fost Patrick Richard, autor a 16 puncte. Andrija Stipanovic a totalizat 13 puncte și 15 recuperări.

Așadar, ne așteptăm la un duel aprig, în care Devoe Joseph și Anthony Hickey să reprezinte principalele amenințări pentru defensiva noastră. Pe de altă parte, gruparea ilfoveană poate să folosească o serie de jucători români tineri, capabili să aducă puncte pe tabela de marcaj, cum ar fi Marcu Badiu și Tudor Gîrbea. În plus, la Voluntari a revenit și Ousmane Barro.

Richard și compania s-au întors joi la Cluj-Napoca și au pregătit partida decisivă cu CSO Voluntari. Fluierul de start se va da la ora 18:00, iar meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport, Look Sport și FRB TV. 

Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania

Am ajuns în meciul cinci, nu ne doream acest lucru, dar asta este realitatea. Vom da tot ce avem mai bun din noi să câștigăm. Ne bucurăm foarte mult și cred că va fi un mare plus prezența fanilor în tribune. Vrem să ne arătăm valoarea, caracterul și să câștigăm acest meci. 

HAIDE "U"
10

Parteneri