imagine articol

PLAY OFF: "U" Mobitelco - BC Timisoara 65 - 70

Echipa noastra a pierdut meciul 3 din semifinala campionatului national, scor  65 - 70 (17-19, 15-18, 14-16, 19-17), pe teren propriu cu BC Timisoara.

Marcatori:

"U" Mobitelco: Krstanovic 22 (6 recuperari), Dykes 13 (5 recuperrai, 2 pase decisive), Mihai Paul 10 (4 recuperari, 2 pase decisive), Silvasan 7, Lagrange 7 (6 recuperari, 3 pase decisive), Mijovic 4 (6 recuperari, 2 pase decisive), Jones 2.

BC Timisoara: Andrei 17, Popescu 14, Sarovic 12, Archie 11, Jovanovic 9, Siricevic 5, Cuic 2.

Echipa noastra a fost eliminata din semifinale cu scorul general de 3-0 si va juca cu Gaz Metan Medias pentru medaliile din bronz. Se joaca dupa sistemul cel mai bun din 3 meciuri, doua la Medias si unul la Cluj.

Marcel Tenter: "Timisoara a meritat calificarea in finala, au gresit mai putin in momentele critice ale jocului. Noi am avut, din punctul de vedere al executiei o partida slaba, iar acest lucru ma nemultumeste, insa baietii au facut tot ce a depins de ei, au facut un efort foarte mare insa nu s-a putut. A fost un sezon foarte greu cu foarte multe intamplari de la inceputul acestui sezon, insa treaba mea este sa scot ceea ce se poate mai bun in conditiile date. Sunt nemultumit ca nu am jucat macar finala. Eu stiu ca aceasta echipa, cu toate problemele pe care le-am avut, ar fi putut sa joace finala si din acest an insa din pacate nu am reusit.  Sigur nu ma asteptam sa pierdem cu 3-0, nu sunt obisnuit cu aceasta situatie, dar s-a intamplat si nu pot sa decat sa felicit echipa din Timisoara pentru calificarea in finala. Conducerea echipei va stabili daca este sau nu multumita cu ceea ce am realizat in acest sezon. In legatura cu David Lawrence sunt lucruri confidentiale si nu sunt in masura sa va raspund. Vreau sa le multumesc fanilor pentru sustinere, au fost fantastici in aceasta seara, din pacate nu am putut sa le oferim victoria".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit