imagine articol

NOU! Se pot achizitiona bilete ONLINE!

Clubul nostru mai face astazi un pas inainte in incercarea de a asigura conditii optime fanilor la meciurile U-Banca Transilvania de pe teren propriu. Astfel, incepand cu jocul cu BC Timisoara din 10 martie, suporterii nostri vor putea achizitiona bilete ONLINE, datorita parteneriatului semnat cu firma clujeana BiletMaster. Totodata, incepand cu aceasta partida, biletele emise vor avea locul tiparit pe ele.Procedura de achizitie online a biletelor este una simpla, sigura si rapida! Scapati de aglomeratia de la casa de bilete si asigurati-va ca v-ati rezervat locul preferat din timp, de pe calculatorul dumneavoastra! Totul fara costuri suplimentare!Cum imi cumpar bilet online?

  1. Acceseaza site-ul Biletmaster sectiunea Sport si alege meciul la care doresti sa achizitionezi biletul.
  2. Fa click pe butonul ”Bilete aici”, alege locul preferat (poti cumpara mai multe bilete, daca doresti), adauga in cosul de cumparaturi.
  3. Completeaza-ti un profil de user cu datele personale (va fi necesar doar la prima achizitionare), completeaza datele cardului cu care faci plata si finalizeaza comanda.
  4. Vei primi un bilet electronic, pe care il poti tipari si te poti prezenta la meci cu el.

Mai multe detalii despre procedura de achizitie gasesti la sectiunea de ajutor a site-ului Biletmaster aici.Locurile rezervate abonatilor, precum si cele de protocol nu vor fi disponibile la achizitie online. In continuare se pot achizitiona bilete de la casieria Salii Polivalente, noutatea fiind ca si in acest caz biletele vor avea loc inscris pe ele.

Parteneri