imagine articol

Morris, ruptura de ligament

In meciul retur cu Antwerp Giants, conducatorul nostru de joc Tyler Morris a suferit o accidentare grava, care il va tine departe de teren pentru o perioada destul de indelungata. Diagnosticul medicilor este ruptura de ligament anterior incrucisat.

Tyler Morris: "Urmeaza sa fiu supus interventiei chirurgicale cat se poate de repede, dupa care voi incepe perioada de recuperare, vreau sa ma intorc cat mai repede posibil pe teren. Vreau sa le multumesc fanilor pentru sprijinul si afectiunea pe care mi-o arata, sa ii rog sa inteleaga ca voi lipsi o perioada de pe teren, dar voi fi cu gandul tot la ei si la colegii mei. Este o perioada grea pentru mine, insa voi trece peste ea, le multumesc tuturor pentru grija pe care mi-o poarta!"

Mircea Cristescu: "Din pacate pentru Ty si pentru noi, diagnosticul este de ruptura de ligament incrucisat anterior. Nu este o accidentare noua pentru el, a mai avut-o in colegiu, a fost operat cu succes, din pacate acum a cedat. O sa incercam sa vedem ce solutie vom gasi pentru a-l opera cat mai bine pe Tyler si, bineinteles, o sa incercam sa il recuperam cat mai rapid. Se preconizeaza a fi intre doua luni cel mai rapid si sase luni. Sunt cateva solutii de operatie atat in tara, cat si in strainatate, impreuna cu jucatorul vom lua decizia cea mai buna. Ne pare rau, pentru ca tocmai incepea sa devina matur pe postul de conducator de joc... Acum avem jucatori care vor suplini acest post si ne vom gandi, bineinteles, si la ce urmeaza. Asa cum am gasit solutii si cand s-a accidentat David, vom gasi si acum. Precum vedeti, David in continuare ne reprezinta."

Parteneri