imagine articol

Moldoveanu, Török și Kuti, la lotul național

Jucătorii U-Banca Transilvania, Vlad Moldoveanu, Török Rolland și Kuti Nandor au primit convocări la lotul național al României, în vederea pregătirii participării la EuroBasket 2017, competiție ce va fi găzduită de Cluj-Napoca.

Sportivii noștri se vor prezenta la convocare în 13 iunie, la București, urmând să se plece într-un cantonament montan la Cheile Grădiștei.

Echipa națională, condusă de Marcel Țenter, va veni la Cluj-Napoca pentru un stagiu de pregătire în perioada 3-26 iulie, perioadă în care vor participa și la un turneu amical în Portugalia (14-17 aprilie). 

Jocuri amicale vor fi și la Cluj-Napoca, în perioada 17-26 iulie, cu Tunisia, iar între 26 iulie și 6 august se vor disputa jocuri amicale cu selecționata Israelului, la București. 

Începând cu 9 august, echipa se va muta din nou la Cluj-Napoca, până în 1 septembrie, urmând să dispute noi jocuri de pregătire, în Grecia (6-9 august) și în Letonia (17-20 august).

Faza grupelor EuroBasket 2017 se dispută în perioada 1-8 septembrie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduind meciurile Grupei C, din care fac parte, pe lângă echipa noastră, selecționatele Croației, Cehiei, Spaniei, Muntenegrului și Ungariei.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit