imagine articol

Mihai Silvășan și Vlad Moldoveanu înainte de meciul din Franța, cu Pau-Orthez

Echipa noastră de seniori va pleca marți dimineață în Franța, pentru meciul cu Pau-Orthez din etapa a 5-a a Grupei O a FIBA Europe Cup, partidă programată miercuri, 18 ianuarie, de la ora 21.00 (ora României).

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă puternică, locul trei din Franța, o formație care, mai ales în meciurile de acasă, este foarte greu de învins. În FIBA EuropeCup nu au pierdut nicio partidă pe teren propriu, ba mai mult, au câștigat la diferență considerabilă cu mai toate adversarele. Cât timp mai avem o șansă, noi nu vom ceda, vom merge acolo să ne agățăm de ea și să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a câștiga! Acesta este singurul obiectiv în acest meci, să câștigam!”

VLAD MOLDOVEANU, jucător U-Banca Transilvania:

”Ne așteaptă un meci greu în Franța, cu Pau-Orthez. Ei vin după o înfrângere grea în Cehia, cu Pardubice, iar noi venim după cu înfrângere acasă, cu Alba Fehérvár, așa că ambele echipe își vor juca ultimele șanse de de calificare. Cunoaștem echipa din Franța foarte bine, eu îl știu foarte bine pe antrenorul lor, am jucat pentru el în Franța, așa că îi știu sistemul, știu cum gândește și ce vrea de la echipă. În tur am reușit să îi anihilăm, în special în partea a doua, cu aceea zonă a noastră. Ne așteptăm la un meci de o mare intensitate în Franța, cu presiune pe ambele echipe. Sperăm să ne întoarcem cu o victorie din Franța, care să ne crească șansele de calificare mai departe în FIBA EuropeCup!”

Partida nu este televizată și poate fi urmărită doar live video pe canalul de Youtube al FIBA EuropeCup: CLICK AICI

Parteneri