imagine articol

Mihai Silvășan, înainte de meciul 3 din finala Ligii Naționale

Echipa noastră a plecat în această dimineață la București pentru meciul 3 din finala Ligii Naționale cu Steaua CSM Eximbank. Partida va avea loc vineri, 26 mai, de la ora 20.00, la Sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazu”.

Mihai Silvășan: ”Ne dorim să încheiem seria la Bucureşti. Dacă se poate, vrem să încheiem încă de vineri. Şi Steaua îşi doreşte să continue în campionat şi în niciun caz nu vor să piardă totul în trei partide. Va fi o luptă acerbă, aşa că vom vedea cine va ieşi învingător. Noi avem un avantaj de 2-0, însă, cum le-am spus şi băieţilor imediat după ultimul meci, nu trebuie să ne relaxăm absolut deloc. Trebuie să învăţăm din jocurile cu Oradea, când am condus tot cu 2-0, dar apoi ne-am relaxat. Eu sper să nu se repete istoria. La rândul lor, băieţii îşi doresc să învingă şi să încheie seria la Bucureşti”.

Echipa noastră conduce cu 2-0 la general și mai are nevoie de o victorie pentru titlul național. Meciul 4, dacă este cazul se va disputa duminică, 28 mai, de la ora 19.30, tot la București.

Parteneri