imagine articol

Mihai Silvășan, în vizită la clubul AS Monaco Basket

Pauza competițională i-a permis lui Mihai Silvășan să vadă în detaliu cum își desfășoară activitatea o echipă din Euroliga masculină. Antrenorul nostru a fost primit în aceste zile de către Zvezdan Mitrović la ședințele de pregătire ale celor de la AS Monaco. 

Ulterior, Mihai Silvășan a avut ocazia să schimbe idei cu tehnicianul care a câștigat EuroCup în stagiunea precedentă. Zvezdan Mitrović are 51 de ani, este originar din Muntenegru și a condus de-a lungul carierei grupări precum Khimik Yuzhne, Budivelnyk Kyiv (Ucraina) sau Asvel Lyon (Franța). 

Mitrović a câștigat campionatul în Franța în 2019 și are în palmares alte trei Cupe. De asemenea, a fost desemnat de două ori antrenorul anului în Franța, iar în 2021 a primit distincția de cel mai bun antrenor din EuroCup.

AS Monaco participă în actualul sezon în Euroligă, acolo unde a înregistrat, până la ora actuală, 5 succese și 6 înfrângeri. Printre jucătorii importanți din lotul lui AS Monaco se numără Mike James, Léo Westermann sau Donatas Motiejūnas.

În această seară, de la ora 21:00, AS Monaco are derby în Euroligă cu Asvel Lyon. Mihai Silvășan va asista la acest joc, apoi va reveni în țară și va continua pregătirea cu U-Banca Transilvania. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor TailorTransylvania Recovery Center