imagine articol

Mihai Silvășan a fost operat cu succes și va conduce meciurile finalei

Mihai Silvășan a suferit o ruptură a Tendonului Ahilian înaintea partidei decisive cu CSO Voluntari de sâmbăta trecută. Antrenorul principal al formației noastre a fost operat marți după-amiaza, intervenția chirurgicală fiind una de succes. Aceasta a fost realizată de chirurgul Adyb Adrian Khal, la Spitalul Regina Maria din Cluj-Napoca.

Mihai Silvășan va fi externat miercuri dimineața și astfel va putea conduce primul joc al finalei cu CSM CSU Oradea.

Asist. Univ. Dr. Adyb Adrian Khal, chirurg ortoped la Spitalul Regina Maria

Am răspuns afirmativ la solicitarea lui Mihai, în primul rând pentru că relația noastră de prietenie traversează frontierele. În al doilea rând, știu cât de important este pentru el să își conducă elevii în acest punct culminant al campionatului de baschet. Intervenția a decurs foarte bine, nu a fost dificilă, dar a fost meticuloasă. Recuperarea va fi lungă, de aproximativ trei luni.

Îi mulțumesc lui Mihai pentru încredere. De asemenea, mulțumesc Regina Maria Cluj pentru organizarea cu succes a intervenției de la distanță și într-un timp atât de scurt. 

HAIDE "U"
14

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit