imagine articol

Mesaj Mihai Sinevici

"Am fost deosebit de onorat de invitatia de-a participa la aniversarea a 90 de ani de la infiintarea clubului "Universitatea" si de faptul ca am fost distins cu titlul de Maestru al Sportului.  Ultimele luni le-am petrecut incercind sa gasesc un sponsor care sa-mi faciliteze deplasarea din Canada. Din cauza recesiei si a crizei pe care o traim am esuat in a gasi un sponsor. Pe aceasta cale as vrea sa-i multumesc lui Mircea Cristescu si Aurorei Dragos care au incercat sa ma ajute sa fiu prezent la aceasta mare sarbatoare clujeana.  Pe cat sunt de onorat de titlul primit pe atat sunt de mahnit ca nu pot sa fiu alaturi de elita sportiva a clubului Universitatea Cluj-Napoca la acest eveniment jubiliar.
       
In martie, cand am fost in tara pentru a fi alaturi de mama mea, bolnava, dupa ce m-am convins ca si-a revenit i-am zis: "Mama te iubesc ...dar nu ca si pe U", si am fugit la  Cluj ca sa-mi revad  echipa si orasul in care am trait cele mai minunate clipe ale vietii mele de sportiv si student.
Fostilor mei coechipieri, colegi de club, antrenori si staff, unicilor suporteri, tuturor carora le curge sange alb-negru prin vene si le bate inima in ritm de "U" le doresc "La Multi Ani" si "Haide U".
 
# 6-Mihai Sinevici
 
P.S.
 
As dori sa-i comemoram si pe cei trei membri ai familiei lui "U" care din pacate nu mai sint printre noi: Ghita Roman, Vasile Geleriu si Catalin Rusu".

Parteneri