imagine articol

Mai mulți jucători vor lipsi la U-Banca Transilvania în meciul cu FC Argeș

U-Banca Transilvania a revenit joi seara în țară, fiind așteptată de sute de suporteri la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”. Jucătorii noștri nu au prea mult timp de odihnă, astfel că sâmbătă, 3 februarie, o vor întâlni pe FC Argeș Pitești. Partida programată la Sala Sporturilor „Horia Demian” va începe la ora 18:00, iar biletele pot fi achiziționate printr-un click AICI.

 

Alb-negrii nu au pierdut niciun meci în actuala ediție a Ligii Naționale, fiind pe primul loc în grupa 1-10. Ultima dată, echipa lui Mihai Silvășan a învins-o pe CSM Târgu Mureș cu scorul de 95-85. A fost un meci pe care Richard și compania l-au controlat în totalitate, chiar dacă mureșenii au oferit o evoluție solidă. Din păcate, s-a accidentat Karel Guzman, care va lipsi și sâmbătă de pe teren.

 

FC Argeș Pitești este una dintre grupările care au reușit un parcurs pozitiv în actuala stagiune, terminând prima fază a campionatului pe locul doi. Cu un tehnician nou în persoana lui Nebojša Vidić, argeșenii au câștigat 11 meciuri în prima parte, apoi au învins-o în ultima etapă pe CSM Corona Brașov cu scorul de 80-70.

 

Din punct de vedere statistic, cel mai bun jucător al argeșenilor este Nikola Jevtović, care are medii de 16.1 puncte și 7.0 recuperări. S-au mai evidențiat până acum Corey Allen-Williams și Naje Smith, iar la capitolul români, FC Argeș mizează pe Tudor Fometescu sau Christian Chițu.

 

Va fi prima confruntare a sezonului între U-Banca Transilvania și FC Argeș Pitești. De notat faptul că, inițial, meciul trebuia să se desfășoare în Trivale, însă piteștenii au acceptat să joace la Cluj-Napoca. 

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

Este un nou meci în Liga Națională, jucăm cu o echipă bună, care a terminat pe locul doi în grupă. Nu va fi un meci ușor, venim după o deplasare lungă și obositoare. Avem anumite probleme de efectiv, Karel Guzman evident nu va fi în lot. Mai mult ca sigur va juca nici Seeley, iar Stipanović este incert. Deși avem aceste absențe, noi cu siguranță ne dorim să facem un meci bun și să câștigăm. Aceasta e singura variantă pe care o luăm în calcul.

 

 

HAIDE "U"
4

Parteneri