imagine articol

U-Banca Transilvania o va întâlni pe Dinamo în primul meci din faza secundă a campionatului

În acest weekend s-a tras cortina peste prima fază a Ligii Naționale, una în care formațiile au fost împărțite în două conferințe. U-Banca Transilvania a reușit să câștige într-o manieră autoritară Conferința A, din moment ce a acumulat 15 victorii și o singură înfrângere. Ultimul rezultat pozitiv a venit chiar vineri, când trupa lui Mihai Silvășan a depășit-o pe CSM Târgu Mureș. 

 

Totodată, confruntările din acest sfârșit de săptămână au stabilit grupările calificate în TOP 10. Richard și compania au obținut calificarea de pe prima poziție, având un bilanț identic cu CSM CSU Oradea. Cele două sunt urmate de Rapid București, CSO Voluntari, Dinamo București, SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara, SCM U Craiova, FC Argeș Pitești, BC CSU Sibiu și CSM Athletic Constanța. 

 

Potrivit regulamentului, rezultatele înregistrate între echipele provenite din aceeași conferință se contabilizează în clasamentul fazei a doua, astfel că U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea își împart prima poziție. Trebuie precizat faptul că această fază cuprinde 10 etape, în care fiecare formație va întâlni adversarele din cealaltă conferință, după sistemul tur-retur. Confruntările se vor relua săptămâna viitoare, așa că pe U-Banca Transilvania o așteaptă o deplasare la București, pe terenul lui Dinamo. 

 

Iată și programul partidelor, cu mențiunea că jocurile noastre din timpul săptămânii vor fi reprogramate la o dată ulterioară. Acest lucru se datorează faptului că U-Banca Transilvania participă în 7Days EuroCup. 

 

Etapa I, 04.02.2023

Dinamo București vs U-Banca Transilvania

 

Etapa II, 08.02.2023 

SCM Ohma Mozzart Bet vs U-Banca Transilvania

 

Etapa III, 04.03.2023

U-Banca Transilvania vs CSO Voluntari

 

Etapa IV, 11.03.2023

CSM Athletic Constanța vs U-Banca Transilvania

 

Etapa V, 18.03.2023

CSM CSU Oradea vs U-Banca Transilvania

 

Etapa VI, 22.03.2023

U-Banca Transilvania vs Dinamo București

 

Etapa VII, 25.03.2023

U-Banca Transilvania VS SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara

 

Etapa VIII, 25.03.2023

CSO Voluntari vs U-Banca Transilvania

 

Etapa IX, 01.04.2023

U-Banca Transilvania vs CSM Athletic Constanța

 

Etapa X, 07.04.2023

U-Banca Transilvania vs CSM CSU Oradea 

HAIDE "U"
24

Parteneri