imagine articol

Lideri

"U" Mobitelco Cluj - CS Otopeni 97-77 (58-36)

Marcatori

"U" Mobitelco: Krstanovic 19 puncte, 7 rec, Dykes 13 si 4 rec, Cuic 12, 5 rec si 6 pase, Silvăşan 12, 4 pase, Thompson 11 si 6 rec, Lapuste 8, Medvedj 8, Chetreanu 6, Bercean 5, Muntean 3.

CS Otopeni: Mandache 19 puncte, 6 pase, Seals 18 si 8 rec, Mijajlovic 11 si 4 pase, Popovic 9 si 5 rec, Jones 8, Pavlovski 6, Ilie 4, Andrei 2.

Echipa multumeste spectatorilor pentru sustinere si fanilor, mai ales celor mai putini, dar inimosi, din galerie!

Declaratii

Mircea Cristescu: "Astazi putea fi o victorie la scor daca mentineam titularii pe teren tot timpul. Am reusit un antrenament cu public, daca se poate spune asa. Ma bucur pentru victorie si jocul baietilor. Usor, ne revenim din pasa proasta in care am fost. Nu-mi amintesc exact de cand nu am mai fost pe primul loc inainte de play-off, dar cred ca s-a intamplat ultima data in 1996, cand am si castigat titlul national. Baietii chiar nu au fost obisnuiti cu locul I asa multa vreme, dar au invatat sa managerieze o situatie noua. Nu ne gandim la adversara din sferturi acum, ci la urmatorul joc, cel cu Craiova, de vineri".

Marcel Tenter: "A fost o victorie normala, baietii au reactionat extrem de bine, rotatia a fost buna, au dat tot ce au putut pe teren. Nu cred ca vom avea probleme cu jucatorii straini in play-off. Dykes a fost adus cu un scop bine definit, sa-l suplineasca pe Lawrence si a facut-o foarte bine. Dar David, e David. Nu il poate inlocui nimeni, rolul lui e cu totul altul in echipa si asteptam sa ni se alature cat mai repede".

Stojadin Markovic, antrenor CS Otopeni: "In momentul de fata atat s-a putut, nu se putea mai mult, echipa e cam dezbinata. Sper sa fie totul bine in play-out, sa scapam de retrogradare".

LeVar Seals: "Nu jucam prea bine, ce ne dorim. Clujul e o echipa buna, cu sanse la titlu. Nu pot spune ca as vrea sau nu sa vin la Cluj, decizia nu e doar a mea. Clujul e o echipa care e sus acum".

La meciul din aceasta seara a asistat si Codrut Bob, campion cu "U" Cluj in 1996, un fost jucator al "sepcilor rosii", care a emigrat in Germania. "A trecut mult timp de la acel titlu. Senzatia pe care o am acum in aceasta sala e cu totul alta. Ce vremuri bune au fost atunci, s-a facut baie in Somes! Baschetul de acum, din ce am vazut in aceasta seara, e mult mai fizic, mai agresiv ca pe vremea noastra".

Parteneri